A fehérjés palacsinta tökéletes diétás desszert

Fehérjés palacsinta

A fogyókúra legnehezebb része, hogy nem lehet azt enni, amit és amikor akar. Azonban vannak olyan kiskapuk, amelyek révén büntetlenül lehet élvezni az ínyencségeket, sőt, még a céljaihoz is közelebb kerülhet azáltal, hogy finomságokat eszik.

Persze nem a klasszikus édességekre kell gondolni, de a fehérjés palacsinta ugyanolyan finom, mint a hagyományos, ráadásul nem teszi tönkre a fogyókúrát. Nem tartalmaz finomlisztet, cukrot, így nem növeli drasztikusan a napi szénhidrátmennyiséget, ugyanakkor, mivel fehérjeporral készül, hozzájárul a súlyvesztéshez és az izomépítéshez is. Ugye remekül hangzik?

A fehérjés palacsinta még ízleteses is, így megtestesíti a diétázók, fogyni és formásodni vágyók álmát. Készítse el Ön is a peakshop.hu oldalon megtalálható recept alapján és építse be a menüjébe ezt a nagyszerű ételt! Reggelire vagy desszertként is fogyaszthatja, csak éppen ne felejtse el beleszámolni a napi tápanyagbevitelbe, mert azért természetesen a fehérjés palacsinta sem csak levegőből készül!