A Kozmosz intelligenciája, ami átjár mindent

A Kozmosz intelligenciája

A tudomány és a spiritualitás a jelenlegi felfogás szerint 2 különálló dolog. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb. Léteznek ugyanis olyan erők, amelyek áthatnak minden élőt, még akkor is, ha azokat nem tudják mérni. Vagy mégis? A Kozmosz intelligenciája feltár előttünk egy teljesen új világot, ami visszamegy egészen a kezdetekig.

Ugyanis, ha a mindenség egyetlen valamiből lett, akkor miért ne lenne köztük kapcsolat? Az a mélyen legbelül elnyomott hang vagy érzés, amire sohasem hallgatunk, talán az lenne az, ami sokkal magasabb szintre emelne bennünket? A Kozmosz intelligenciája birtokában biztosan más irányt venne az életünk.

De egyáltalán akarjuk ezt vagy jól vagyunk a megszokott életünkben, ami lassan tönkretesz minket? Képesek volnánk ennél sokkal többre? Biztosan, mert korszakonként vannak olyan személyek, akik kiemelkednek a társaik közül. Ez nagy valószínűséggel azért van, mert a Kozmosz intelligenciája rajtuk keresztül áramol át és mutatkozik meg. Váljunk mi magunk is ilyen nagy emberekké!