Elektromos fűtés megfelelő védelemmel

Elektromos fűtés

Mivel a fürdőszobában van víz, ezért elővigyázatosnak kell lennünk az elektromos készülékek használatával. Szerencsére, ma már nem szokott baj történni, az IP24 védelemnek köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy teljesen biztonságos az elektromos fűtés.

A radiátorral nem jelent gondot a törölközők megszárítása sem. A külseje igen esztétikus, ezért bármelyik fürdőszobában jól mutat. Képes automatikusan bekapcsolni, ha a benti hőmérséklet nem elég magas.

Az elektromos fűtés kevés energiát igényel, tehát egyáltalán nem kerül sokba az üzemeltetése. Nem ad ki hangokat sem, ezért senkit sem zavar. Többféle méretben is megvehető a hozzátartozó, falra felszerelhető radiátor. Az ára nagyon változó attól függően, hogy ki melyik változatát vásárolja meg. Négy gyártó termékei szerepelnek a honlap kínálatában.

Az elektromos fűtés biztosítása nem igényel sok helyet, ezért a kisebb lakásokban is szóba jöhet a kipróbálása. A weboldalon külön fel van tüntetve, hogy milyen alapterületű helyiségben lehetséges a kipróbálása.