Mágikus Jinn fejlett hangfelismerővel

Gondolatolvasó játék

Aki szeret barkochbázni, annak remek szórakozást fog jelenteni ez a jópofa játékszer. Elég csak egy állatra gondolnunk, és Mágikus Jinn ki fogja találni, hogy melyik volt az. Valóban mágia lenne, amit az orra megnyomásával előidézhetünk?

Ezt döntse el mindenki saját maga, de az biztos, meg fogunk lepődni azon, hogy néhány eldöntendő kérdés feltétele után helyes megfejtéssel fog nekünk szolgálni a Mágikus Jinn.

Talán csak akkor foghatunk ki rajta, hogyha nagyon belefeledkezünk a játékba, és nem vesszük észre, hogy a három elem, ami működteti, lemerült. Ha azt gondolnánk, hogy csak eleinte lesz izgalmas figyelni, amint kitalálja, milyen állatra gondoltunk, akkor tévedünk, mivel nem csak egy pár állatot ismer, hanem pontosan 345-öt.

Ez elég ahhoz, hogy erősen kéne gondolkodnunk, amennyiben most azonnal szeretnénk papírra vetni az általunk ismert összes állat nevét. Modern hangfelismerővel működik, amivel felismeri, az „Oké”, „Igen”, „Nem”, „Nem tudom”, „Attól függ”, „Ismételd meg”, „Egyet vissza” kifejezéseket.