Motoros redőny feltolásgátló rendszerrel

Motoros redőny

A modern otthon része kell legyen ez a remek mérnöki szerkezet! Választhatunk műanyag és alumínium motoros redőny közül. Biztosan mind a két típus sokáig fog működni, a rendkívül strapabíró rendszerének köszönhetően.

Kibírja az UV sugarakat, így ezek nem tehetnek kárt sem a motorjában, sem az anyagában. Természetesen vízálló, hogy az eső ne tehesse tönkre az elektromos szerkezetét. A motoros redőny működtetéséhez fel sem kell kelnünk a kényelmes fekvőhelyünkről.

Elég az okostelefonunkkal kiválasztani, a redőny pozícióját és távolról vezérelhető egyenként mindegyik az egész lakásban. Hogyha mégsem szeretnénk a telefonunkkal babrálni, akkor majd a fényérzékelő fogja elvégezni helyettünk a megfelelő beállításokat, ai erős fény esetén lehúzza a redőnyt, amennyiben szükséges.

Felszerelni és szervizelni is egyszerű ezeket a modelleket, de újépítésű ház esetén választhatjuk a belső tokos verziót. Mivel feltolásgátlóval vannak felszerelve, ezért vagyonvédelmi funkciót is ellát a motoros redőny mindenegyes típusa.