Adja az adó 1 százalékát a daganatos gyerekeknek!

Szponzorált tartalom

Adó 1 százalék

Közeledik az adóbevallás és Ön még nem döntötte el, hogy kit szeretne idén támogatni? Tudunk egy jó megoldást! Valószínűleg az egyik legjobb döntést hozza, ha az éves adó 1 százalékát a Daganatos.hu Alapítványnak ajánlja fel, ami hosszú évek óta fáradozik a különböző rákos megbetegedésekkel küzdő gyerekek és családjaik megsegítésén.

Saját belátásunk szerint, az adó 1 százalékából befolyt támogatások révén, eddig már rengeteg helyen és helyzetben tudtak segíteni a rászorulókon. Többek között ezt igazolja az a tény is, miszerint a 2008 és 2011 között beérkező felajánlásoknak köszönhetően, mindösszesen 544.000.000 Ft tudtak hozzájárulni a szakirányú kutatások támogatásához, a kórházak műszerkészletének bővítéséhez, illetve a daganatos és leukémiás gyermekek támogatásához.

Ha más nem is, hát ez a néhány tény egyértelműen bizonyítja, hogy az adó 1 százaléka valóban megfelelő kezekbe kerül. Amennyiben Ön is érdemesnek tartja ezt az alapítványt a felajánlásra, akkor ne habozzon, hanem jutassa el a támogatását a 18118236-1-41-es adószámra!