Felújítottuk a lakást

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltató budapest
székhelyszolgáltató budapest

Elkezdtük májusban, és júliusra készen is lettünk: az elmúlt évek legnagyobb felújítását végeztük el az otthonunkban. Sok éve voltunk már úgy vele, hogy ráférne a régi családi fészekre pár új ablak, egy festés és a lámpák is cserélhetőnek bizonyultak, de nem gondoltuk, hogy ilyen hamar be is tudjuk fejezni. Maga a motiváció is hirtelen jött: egy ismerősöm felfedezett egy remek akciót pár ablakra, több vásárlása esetén nagyon olcsón tudtunk vásárolni. Szinte egy időben ezzel a felfedezéssel megtudtuk, hogy izzócsere programot hirdettek a településünkön és modernebb izzókra tudjuk cserélni a régieket. Ehhez kellett még néhány új lámpa is és a világítás teljesen meg is változott. A nagy felújítgatásban kedvem támadt az irodát is egy kicsit rendbe szedni, viszont erről végül letettem. Arra gondoltam, mi lenne, ha valami egészen más módon változna meg a cégem profilja.

Ez az ötlet egy olyan üzleti modellel kapcsolatban merült fel számomra, amiben az első kérdésem az volt, hogy hol található vajon székhelyszolgáltató budapest közelében, amire az online működő vállalatomnak szüksége lehet. Na persze nem úgy lett szükség rá, hogy elkerülhetetlenné vált egy ilyen váltás, sokkal inkább a talált oldal különleges ajánlatai csábítottak bele abba, hogy meghozzam a döntést a váltásról. Felfedeztem ugyanis a Székhely Centrum weboldalát, amely nagyon érdekes kínálattal szembesített engem. Eleve a székhelyszolgáltatás számomra nem volt teljesen ismeretlen, de egy kis pontosításra igenis szükségem volt, ezt pedig a weboldalon meg is kaptam. Ahhoz, hogy az oldalra látogatók tisztában legyenek vele, hogy mit is kaphatnak a pénzükért, fontos a részletes tájékoztatás. Ezt itt meg is lehet kapni, hiszen az információk könnyen elérhetőek. Egy olyan formában hozták létre ezt a weboldalt, hogy könnyedén lehessen rajta haladni és az egymásra épülő információk egymást kövessék, így kialakítva az oldal nézegetése közben az általános és átfogó tudást.

Amit itt csinálnak nekünk az nem más, mint egy olyan üzleti forma, amely során a cég székhelye nem egyezik meg a munkavégzés helyével. Na ettől még talán annyira nem is lenne különleges a helyzet, de a cég valódi székhelye egy olyan irodába kerül, amely a leginkább megfelel a vállalati igények számára. A valódi munkavégzés folyhat home office módon, ahogy az elmúlt években megtapasztalhattuk annak előnyeit. Mivel számos vállalat úgy működik, hogy a szolgáltatásaikat képesek teljesen automatizált módon működtetni, így az interneten való kapcsolattartás és megbízás teljesítés abszolúte okafogyottá teszi a fizikai munkahely fenntartását. Nem csak hogy drága mulatság egy fölösleges iroda létesítése, de a megfelelő kihelyezett székhely segítségével jelentős költségeket tudunk megspórolni. Amellett, hogy nem szükséges fizetnünk a magas bérleti díjakat és a rezsit, a Székhely Centrum szolgáltatási palettájában megjelenik az olyan székhelyek lehetősége is, melyek az iparűzésiadó-mentes környékeken vannak. Annak, aki székhelyszolgáltatót Budapest környékén keres több választási lehetősége is nyílik. Egyrészt a fővárosi részeken is meg tudja találni a jövőbeli székhelyét, de akár egy közeli településre is be tudja jelenteni azt. Ez attól függ, hogy kinek mire is van szüksége, de az biztos, hogy igen olcsó megbízási folyamat ez – a klasszikus céges székhelyhez képest biztosan. Annak sem kell sokat törnie a fejét, aki nem a fővárosban képzeli el ezt a folyamatot. A Székhely Centrumnál vidéki városokban is lehetőségünk nyílik székhelyez jutni, előzetes egyeztetés alapján. A profi csapat, akikkel itt kapcsolatba tudunk lépni, mind abban érdekeltek, hogy a számunkra legjobb megoldásokat meg tudják találni és közös munkával váljon a cég igazán nyereségessé.