Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés.

Szponzorált tartalom

Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról - komplex alkoholelvonó kezelés
Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés

Nagyon nehéz megtenni az első lépést. Különösen akkor, ha valamilyen függőséggel állunk szemben és a leszokás gondolatával kacérkodunk. Mint amikor el kell indulnunk egy nagyon hosszú lépcsőn. Sokan fel se merünk lépni az első fokra, mert attól félünk, hogy majd félúton elfáradunk. Így hát a lépcső alján maradunk, kuporogva. Viszont, akik elindulnak a gyógyulás útján, azoknak kinyílik a világ és szebb lesz minden. Példának okáért most itt az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés, melynek keretein belül lehetősége adódik a betegeknek elengedni a káros alkoholszenvedélyüket. És hogy miért is nagyon szuper ez a program és miért tartom a legjobbnak az országban? Olvass tovább és máris megtudod!

Először is engem már azzal megfogtak, hogy maga a program csupán 28 napos. Ennyi idő alatt is le lehet szokni az alkoholról, méghozzá nem is akármilyen segítséggel. A program alkotói szakképzett pszichológusok és pszichológus hallgatók, valamint a segítők között orvost is találhatunk. Ezen felül ápolók is segítő kezet nyújtanak az alkoholbetegségben szenvedőknek és ami igazán különlegessé teszi ezt a közösséget az az, hogy ők is mind felépülők. Ez azt jelenti, hogy egykoron ők is függők voltak, viszont mára már teljesen leküzdötték a káros szenvedélyüket és immáron napról napra győztes csatát vívnak a démonjaikkal.

Ez pontosan ahhoz segíti őket hozzá, hogy átéljék azt, amiben a program résztvevői is szenvednek. Tisztában vannak a kilátástalansággal és a kétségbeeséssel, nekik is sötét gondolatok voltak a fejükben és azt hitték, hogy sosem fordul már jobbra semmi. Ekkor jött ez a Minnesota-modellen alapuló program, ami kirángatott már azóta nagyon sok embert az alkohol karmai közül és nem is gondolkodnak a segítők és megalkotók abban, hogy ezt abbahagyják a közeljövőben. Emberségből jelesek, szakmailag meg még inkább. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a felepulok.hu oldalon található számtalan pozitív visszajelzés az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezeléssel kapcsolatban.

Összességében az olvasottak alapján mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a nagyszerű oldalt, és bízok abban, hogy egyre többen fognak csatlakozni ebbe a programba. Nagyon örülnék annak, ha egy olyan világban élhetnénk, ahol senki sem szenvedélyek rabja és az addiktív anyagokat mind száműzhetnénk. Az első lépés mindezekhez egy olyan kiválóan megkomponált alkoholelvonó program, mint amilyet a felepulok.hu szolgáltat a betegek számára.