Az energetikai tanúsítás menete, és az energetikai tanúsítvány ára.

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítás menete és az energetikai tanúsítvány ára
energetikai tanúsítás menete és az energetikai tanúsítvány ára

Nagy vesszőparipám, hogy energiatakarékos és környezetbarát módon éljünk

A munkákból kifolyólag tudom ám, mekkora különbség van izzó és izzó között. Sajnos vannak, akiknek még mindig nem egyértelmű, mennyivel előnyösebb az energiatakarékosabb izzót megvenni, de azért szerencsére egyre kevesebb embernek, vásárlónak kell ezt magyaráznom. Az egyik viszont, akinek kell, pont a saját nagyanyám, ő még nagyon másképp szocializálódott, és nagyon nehezen barátkozik meg az új kor vívmányaival. Emlékszem, a szelektív hulladékgyűjtés fogalma sem igazán ment át neki, pedig azzal is sokat próbálkoztam, hogy kicsit környezetbarátabb módon élje ő is az életét. Pedig igazán nem kerül sok odafigyelésbe, hogy külön gyűjtse a műanyagot, a papírt és a háztartási szemetet. Mivel azonban ez már kétszer több szemetet és kicsivel több odafigyelést igényelt volna, nem lehetett neki megmagyarázni, hogy ez a modern és a jó megoldás.

Ugyanezt veszem észre az energiatakarékos izzók témakörében is. Hiába lenne sokkal környezetbarátabb, ráadásul olcsóbb is, ha ő veszi az izzót, akkor biztosan a hagyományos izzót veszi le a polcról. Hiába, ez a kényelem és a megszokás hatalma, azt hiszem. Legalább annyit sikerült elérnem, hogy ha én megyek vásárolni neki, és energiatakarékos izzóval térek haza, már engedi becsavarni – a nap végén, neki sokkal több energia lenne lemenni a boltba, új izzott venni, kicsavarni az előzőt, és becsavarni az új szerzeményt. Sokan mondják, hogy nehéz az idősekkel, de azt sosem gondoltam volna, hogy ennyire. Pedig ma már az energiatakarékos életmód nem csak a zöldek védjegye, hanem mindenkinek érdeke kellene, hogy legyen. Hiszen egy energiatakarékos megoldásokat használó ingatlan fenntartása is jóval kevesebbe kerül! Arról nem is beszélve, hogy ha el szeretnénk adni az adott ingatlant, az sem mindegy, mi kerül bele az energetikai tanúsítványba.

Az energetikai tanúsítás menete, és az energetikai tanúsítvány ára

Van közületek valaki, aki még nem hallott az energetikai tanúsítvány meglétének szükségességéről? Pedig bizony ez ma már alapkövetelmény. Ha ugyanis van olyan ingatlanotok, amelytől meg szeretnétek válni, energetikai tanúsítvány hiányában erre biztosan nem tudtok sort keríteni. Most már az sem számít, hogy régi vagy új építésű ingatlanról beszélünk, a tanúsítvány megléte alapvető elvárás. Az energetikai tanúsítás menete, és az energetikai tanúsítvány ára részletesen bemutatásra kerül az e-tanusitas.eu oldalon. Ha még nem volt dolgotok esetleg a felülettel, mindenféleképpen ajánlom a figyelmetekbe, nagyon hasznos oldal. Ráadásul olyan közérthető nyelven foglalja össze az energetikai tanúsítással kapcsolatos összes információt, hogy az is elsőre nagyon hasznos átfogó képet kap, aki először találkozik ezzel a témakörrel. Az e-tanusitas.eu csapata valóban ügyfél orientált, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy az ügyfeleik elégedetten távozzanak tőlük a szolgáltatás igénybe vételét követően.

A legnagyobb előnyük valószínűleg az, hogy országos lefedettséggel rendelkeznek. Így gyakorlatilag nincs olyan nagyváros, amelynek a vonzáskörzetét ne tudnák lefedni a szolgáltatásukkal! Egyedül abban az esetben számítanak fel plusz díjat a fővároson túli kiszállásért, ha a helyszín nagy távolságra található a legközelebbi nagyvárostól. Természetesen ekkor sem derült égből villámcsapásként éri az ügyfelet a kiszállási díjjal kapcsolatos információ, hanem erről előzetesen szó esik a telefonos egyeztetéskor. Az e-tanusiatas.eu csapata ugyanis tudja, hogy az anyagiak érzékeny témakör, ezért ebben igyekeznek a lehető legkörültekintőbben eljárni!

Hogyan alakul az árképzés az e-tanusitas.eu csapatánál?

Az energetikai tanúsítás menete és az energetikai tanúsítvány ára is igen részletes leírással szerepel a honlapon. Hogy csak az árakról mondjak egy keveset, a honlapon bizony megfelelő képet kaphatunk az energetikai tanúsítás áráról, ha előzetes, hozzávetőleges kalkulációt szeretnénk készíteni. Természetesen a részleteket minden ügyféllel telefonon és/ vagy személyesen egyeztetik, de addig is jó azért egy körülbelüli képet kapni, mire számíthatunk, nem? Az oldalon ezért kis táblázatban részletezik, hogy nagyjából mivel érdemes számolni országos szinten, valamint a főváros tekintetében. Azt is megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk lakások, és mire családi házak tekintetében – az ingatlan típusa ugyanis nagyban meghatározhatja az energetikai tanúsítvány elkészítésének költségeit. Ezen felül a táblázat abban is segít, hogy az ingatlan méretétől függően is megad különböző kategóriákat. Így értelemszerűen egy 60 négyzetméteres budapesti családi ház energetikai tanúsításának az ára többe fog kerülni például egy fővároson kívüli, 20 négyzetméteres lakás tanúsításánál. Logikusan hangzik, nemdebár?

De ez még nem minden, ha az e-tanusitas.eu csapatának árképzésével kapcsolatban beszélgetünk. A csapat, mint említettem, országos lefedettséggel rendelkezik ugyanis, és bizony náluk készül az ország energetikai tanúsítványainak tíz százaléka! Ezáltal rendkívül magabiztosak a cégnél felhalmozott szakmai tapasztalat terén, amely az árképzésükben is megmutatkozik. Ha ugyanis valamely másik tanúsító cég ugyanazt a munkát kedvezőbb áron végezné el az ügyfélnek, az e-tanusitas.eu csapata árgaranciát vállal a munkára! Tehát adott esetben hajlandó a munkát a versenytárs által garantált alacsonyabb áron is elvégezni. És ha mindez nem lenne elég, ha most rendeli meg valaki a szolgáltatásukat, akkor akár még egy 4000 Ft értékű Ingatlan Kisokossal is gazdagabb lehet az ügyfél!

Így rendeljük meg az energetikai tanúsítás szolgáltatást az e-tanusitas.eu csapatától

Nos, ha mindeközben kedvet kaptatok az energetikai tanúsítvány megrendeléséhez az e-tanusitas.eu csapatán keresztül, nem is csodálom. A szolgáltatás igénybe vétele pedig nem is lehetne egyszerűbb! Első körben elég jeleznünk a szándékunkat azzal, hogy kitöltjük és beküldjük a honlapon található online űrlapot. Ezt követően egy kedves és segítőkész ügyintéző hívását várhatjuk majd, akivel meg tudjuk beszélni a legfontosabb részleteket a tanúsítással kapcsolatban. Fontos, hogy ha rendelkezésre áll bármilyen dokumentáció az ingatlanról, legyen szó tervrajzról, mérési jegyzőkönyvről, vagy bármi egyéb feljegyzésről, azt készítsük elő, és minél előbb juttassuk el az e-tanusitas.eu csapatának. Ez ugyanis nagyban meg fogja gyorsítani és könnyíteni az ingatlan energetikai tanúsításának az elvégzését. Ha pedig ezzel is meglennénk, és telefonon le is egyeztettük a megfelelő időpontot a helyszíni felmérésre, nincs is más dolgunk, mint hátradőlni.

Az előre egyeztetett időpontban ugyanis az e-tanusitas.eu egyik szakavatott kollégája megjelenik majd a helyszínen, és elvégzi az összes szükséges mérést. Ahogy végzett, az eredményeket már küldi is be a központba, ott pedig azon nyomban meg is kezdik az adatok feldolgozását. Így gyakorlatilag időkiesés nélkül képesek haladni a kollégák a kapott adatokkal, és pillanatok alatt el is készülhet az energetikai tanúsítvány! Az elkészült tanúsítványt így másnap már a futárszolgálatos kolléga veheti fel, aki egy szempillantás alatt ki is szállítja a tanúsítványt az ügyfél által megadott szállítási címre. Pofonegyszerű és hihetetlenül ügyfélbarát tehát az energetikai tanúsítás menete az e-tanusitas.eu csapatánál, ráadásul az anyagiak kapcsán is végig tisztán láthat az ügyfél! Mindenkinek ajánlom ezt a szolgáltatást, aki energetikai tanúsítás előtt áll – legyetek proaktívak, és vegyétek fel a kapcsolatot a csapattal még most!