Erős anyagú költöztető doboz

Szponzorált tartalom

Költöztető doboz

Kicsi a hely a gardróbban? Itt az ideje a vastagabb cuccokat előszedni és a nyáriak helyére tenni. A szezonban nem használt ruhadarabok helye a költöztető doboz lesz. Rendezett körülményeket biztosít Önnek, hogy az átmenetileg felesleges dolgokat belepakolja és ott szenderedjenek téli álomra. Könnyen lezárhatóak egy ragasztószalag segítségével, így a költöztető doboz még a por ellen is nagyszerűen szolgál.

Az még a hatalmas előnye, hogyha száraz helyen tárolja, következő alkalommal is fel tudja használni, nem szükséges újat vásárolnia. Ha pedig úgy döntene, hogy a lakás egyre kisebb a családjának és lecserélné egy nagyobbra, a költöztető doboz kéznél van és hatalmas segítségül fogja szolgálni a tulajdonai átszállításában.

Mindenki félti az évek alatt összegyűjtött értékeit a sérüléstől. Amennyiben ezeket alapos odafigyeléssel helyezi el egyszerre több költöztető dobozban, akkor meg tudja előzni a csalódást. A zsákokkal szemben, nem kell attól tartania, hogy kiszakad, a ruhái pedig az utcára szóródnak.

Könyvek tárolására is sokkal alkalmasabb, hiszen a nagyobb súly elhelyezésére van kitalálva. Ha nem tudja, hol szerezhet be nagyobb mennyiségben, akkor látogassa meg a shop.zalapack.hu weboldalt és rendeljen megfelelő méretben! A cég széles kínálattal rendelkezik, ami a költöztető dobozt illeti. Ha spórolni szeretne, akkor válogasson a használt változatok közül! Ezek a termékek is tökéletes állapotban vannak és bírni fogják a terhet. Kérje munkatársaink segítségét és egyeztessenek a kiszállításról!