Óriási bulit csaptak a feleségemék, mondom, hogy csinálták!

Szponzorált tartalom

lánybúcsú
lánybúcsú

Az esküvő és a házasság mindenki életében egy nagyon-nagyon meghatározó dolog. Egy olyan mérföldkő, amitől kezdve megváltozik az élet, új dolgokhoz kell hozzászokni és alkalmazkodni, más lesz a fontos, mint ami eddig volt, és már nem lehet ugyanazokat a dolgokat sem csinálni, mint előtte.

Pont ez miatt a sok változás miatt alakult ki egy szokás, mégpedig az, hogy a leendő férj is és feleség is megünnepli az utolsó napot a barátokkal barátnőkkel, amikor még nem házas ember.

Mi is így döntöttünk a párommal, és nagyon sokat gondolkoztunk azon, hogy mi lenne ennek a legjobb módja. Óriási bulit akartunk, de ésszerű keretek között. Nekünk, srácoknak, kocsmatúra lett belőle, de a lányok ennél többre vitték. Mondom, hogy mit csináltak máshogy!

Kezdésnek felmentek a balatonpro.hu-ra, ami életük legnagyobb döntése volt. A BalatonPro egy rendezvényszervező cég, a Balaton partján, és a Balatonon, bár azt gondolom, ez könnyen kitalálható volt. Elég sok mindennel foglalkoznak, például lánybúcsú szervezéssel is, de a legénybúcsúktól kezdve a csapatépítésen át a házassági évfordulók szervezéséig, nagyjából minden rendezvénnyel, amit lehet tartani egy vitorláson vagy a Balcsi parton. Még horgászni is elvisznek, ha úgy van.

Persze, a lányokat most a lánybúcsú érdekelte elsősorban, de ezen a lehetőségen belül is van elég sok opció. Egészen pontosan három csomag létezik, ami lehetőséget kínál egy tökéletes lánybúcsúra. A “Felejthetetlen hétvége” csomag, az “Éjjel soha nem érhet véget” csomag, és a “Tartalmas percek” csomag. Érdemes róluk olvasni ezen a linken, mindegyikbe elég klassz dolgok tartoznak.

A lányok a Felejthetetlen hétvége csomagot választották, ami egy igazi csajos hétvége privát vitorlással, bulival, nem mindennapi szállással, és wellnessel. Nem gyenge, mondhatni luxus, főleg a mi kis kocsmatúránkhoz képest. Egy privát kapitánnyal hajókázni a gyönyörű Balatonon, bulizni Siófok legmenőbb helyein, számolatlanul inni a koktélokat, aztán lepihenni egy kikötőben egy vitorlás fedélzetén, és az egészet kipihenni másnap egy szaunában, ahonnan a jakuzziba pattanhatsz egyből. Kell ennél több? Szerintem nem, és a lányok sem keresgéltek tovább.

Pont az esküvő előtt egy héttel volt a buli, és életük élményét szerezték ott. Szerencsére az időjárás is kedvezett nekik, de a cégnek van B terve is azokra az esetekre, amikor elsöprő vihar csap le az országra. Minden nagyon simán ment, az ajánlatkéréstől a szervezésen át, a buli utolsó percéig. Egytől egyig azt mondták a lányok, hogy ilyen lánybúcsúra vágynak mindannyian, sőt, már kezdték is szervezni a következő nyári bulikat, pedig valakinek még kapcsolata sem volt a társaságból. De azt már tudta, hogy a lánybúcsúja hol lesz!